Algemene voorwaarden & privacy

Copyright
De informatie die te vinden is op www.servicebest.com en andere sites van Service Best International kunnen beveiligd zijn tegen copyright, handelsmerk en andere wetgeving. De informatie afkomstig van deze site is gratis beschikbaar en voor het gemak van kijkers/gebruikers en dealers.

Productnamen op deze site zijn erkende handelsmerken van eigenaren en bedrijven. De tekens mogen niet gereproduceerd worden zonder de bijbehorende informatie van deze site, evenmin mogen ze gebruikt worden zonder expliciete toestemming van de eigenaar.

Service Best International streeft ernaar een online service van hoge kwaliteit te bieden, daarom zullen wij fouten die aan ons kenbaar gemaakt zijn zo snel mogelijk verbeteren.

Service Best International behoudt het recht om zonder aankondiging veranderingen op de site aan te brengen.

Fietsonderdelen en accesSoires

Maak kennis met het complete assortiment fietsonderdelen en accessoires van dresco. Of het nu gaat om een gewone-, of een omafiets, een elektrische fiets, toerfiets, mountainbike of kinderfiets; dresco levert alle benodigdheden om zorgeloos te kunnen fietsen. Alle dresco artikelen zijn eenvoudig te monteren zodat je jouw fiets gemakkelijk zelf kunt onderhouden, aankleden of veranderen. Het hele assortiment staat overzichtelijk bij elkaar in de winkel bij jou om de hoek.