Service Best International

Service Best International BV is in 1954 opgericht als groothandel in auto- en fietsaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming, die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment van ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, retailers en het doe-het-zelf kanaal. Hiermee is Service Best International een toonaangevende speler op de markt.

Trendsetter: Service Best International heeft als eerste binnen de branche het hele assortiment ontwikkeld volgens weldoordachte brand identity: alle verpakkingen worden door het eigen grafische afdeling ontworpen aan de hand van style guides, die per merk zijn opgesteld. Daarmee zijn de merken duidelijk herkenbaar en wordt een eenduidige uitstraling gecreëerd.

Ontzorgen: Service Best International gebruikt het geavanceerde programma Spaceman waarmee maatwerk concepten voor u kunnen worden ontwikkeld. De afdelingen Trademarketing en Merchandising houden zich fulltime bezig met het ontwikkelen van schapmanagement, assortiment- en presentatieadvies. Schapindelingen worden op maat geleverd, waardoor er meer rendement per m2 wordt behaald. Door deze service blijven het assortiment en de presentatie moeiteloos optimaal.

Merkenbouwer: Service Best International is groot geworden door eigen merken met een sterke identiteit. Door een duidelijke, onderscheidende positionering in de markt,  de actualiteit te volgen, conceptmatig te denken en door inzicht in de gehele keten te houden groeien de merken uit tot een begrip. Dit wordt gedaan voor de eigen merken maar kan ook voor fancy- of private labels worden gerealiseerd.

Maatwerkorganisatie: van individuele shop tot de grote retail keten, Service Best International levert u de juiste maatwerkoplossing.

Kwaliteit: De beste prijs-kwaliteitverhouding is gegarandeerd door non-stop kwaliteitscontroles en veiligheidstesten uit te voeren.

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen met een met zorg samengesteld en altijd actueel assortiment. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken.

Meer weten? Kijk op www.servicebest.com

Fietsonderdelen en accesSoires

Maak kennis met het complete assortiment fietsonderdelen en accessoires van dresco. Of het nu gaat om een gewone-, of een omafiets, een elektrische fiets, toerfiets, mountainbike of kinderfiets; dresco levert alle benodigdheden om zorgeloos te kunnen fietsen. Alle dresco artikelen zijn eenvoudig te monteren zodat je jouw fiets gemakkelijk zelf kunt onderhouden, aankleden of veranderen. Het hele assortiment staat overzichtelijk bij elkaar in de winkel bij jou om de hoek.